WELKOM

Voor de mooiste kunstnagels en bijzondere nail-art, SPA-pedicure, wimperpermanent, wenkbrauwen epileren, en manicure kom je naar Rose Nails Almere. We zijn gevestigd aan de Europalaan 814 in Almere en je kunt voor de deur gratis parkeren. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken, bel me gerust.

Nail Salon in Almere sinds 2015

Rose Nails Almere is de eerste kwalitatieve nagelstudio in Almere Poort. En is sindsdien zijn we een ware begrip in Almere en omstreken. Je kunt bij ons terecht voor We hebben zowel klanten uit Almere als Amsterdam en ‘t Gooi en omstreken.

Vandaag voor morgen

Rose Nails Almere laat zich continue bijscholen en is continu op de hoogte van de diverse lifestyle- en beautytrends over de hele wereld. Wil je de laatste trends weten, kom dan gerust langs en maak met ons een afspraak. In de nabije toekomst zullen we ons diensten pakket uitbreiden en beautycare producten verkopen die ons gezicht en handen beschermen en onderhouden. Door de vele interesse uit ons klantenkring en ons netwerk van leveranciers zijn onze inkopers nu op pad om over de hele wereld de beste producten te selecteren. Binnenkort dus meer!

Maak een afspraak

We zijn er voor jou, we hopen met onze diensten jouw mooi te maken zoals je al bent! Inmiddels alle schoonheid zit van binnen, en deze laten graag zien en we zullen je graag hierbij helpen. Maak dus gerust een afspraak. Ik hoop je daarom snel te mogen ontmoeten, maak gerust een afspraak.

Hopelijk tot snel! XXX

RESERVEER NU

Maak direct een afspraak bel 06-450 56 612 of stuur een whatsapp berichtje.

 


>

–>