1. Algemeen

Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen Rose Nails & Beauty Bar en de klant, voor zover er niet van deze voorwaarden door de partijen uitdrukkelijk schriftelijk word afgeweken.

2. Inspanningen beauty salon
De beauty salon zal de behandelingen naar beste inzicht en vermogen en overeenkomstig de eisen van goed vakmanschap uitvoeren en op grond van de op dat moment bekende stand der wetenschap. De salon zal zover dit redelijkerwijs verwacht kan worden de cliënt in te lichten over financiële consequenties van wijzigingen of aanvullingen op de overeengekomen behandeling.

De beauty salon werkt volgens het covid-19 protocol. Op basis van het covid-19 protocol mag de beautysalon cliënten die vermoedelijke covid-19 klachten hebben de toegang tot de beauty salon weigeren. De cliënt dient de aanwijzingen van het personeel hieromtrent op te volgen.

3. Afspraken

De cliënt moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk doch uiterlijk een werkdag voorafgaande aan de afspraak aan Rose Nails & Beauty Bar melden. Indien de cliënt deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, mag Rose Nails & Beauty Bar het gehele bedrag voor de afgesproken behandeling aan de cliënt doorberekenen. Indien de cliënt meer dan 10 minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, mag Rose Nails & Beauty Bar de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele bedrag van de behandeling in rekening brengen. Tevens mag Rose Nails & Beauty Bar zonder opgave de afspraak annuleren.

4. Betaling

Rose Nails & Beauty Bar vermeld alle prijzen van de handelingen en producten zichtbaar in de salon.

Gemelde prijzen zijn voorbehoud aan wijzigingen. Aanbiedingen in advertenties zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad sterkt.

De cliënt dient direct na afloop van de behandeling de betaling van de behandeling en eventuele producten contant of middels een bankoverschrijving te voldoen. Betalingen in termijn zijn hierbij niet mogelijk.

5. Persoonsgegevens & privacy

De cliënt voorziet Rose Nails & Beauty Bar voor de eerste behandeling van alle gegevens, waarvan Rose Nails & Beauty Bar aangeeft dat deze noodzakelijk zijn of waarvan de cliënt redelijk wijs behoort te begrijpen dat deze noodzakelijk zijn voor de zorgvuldig uitvoeren van de behandelingen.

Rose Nails & Beauty Bar neemt de persoonlijke gegevens van de cliënt op in een klantenkaart. Rose Nails & Beauty Bar behandelt de vertrouwelijke gegevens zorgvuldig en zal niet verkocht of verhuurt worden aan derden zonder schriftelijke toestemming vooraf van de cliënt.

6.Geheimhouding

Rose Nails & Beauty Bar is verplicht tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die de cliënt medegedeeld heeft tijdens de behandeling.

Informatie geldt als vertrouwelijk als dit door de cliënt is medegedeeld of als dit voortvloeit uit de aard van de informatie. De geheimhouding vervalt indien, op de grond van wettelijke bepaling of een rechterlijke uitspraak, Rose Nails & Beauty Bar verplicht is de vertrouwelijke informatie aan derden te strekken.

7. Aansprakelijkheid

Rose Nails & Beauty Bar is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan doordat Rose Nails & Beauty Bar is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijnen gebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding

Rose Nails & Beauty Bar is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadigingen van persoonlijke eigendommen die de cliënt heeft meegenomen naar de salon.

8. Garantie

Rose Nails & Beauty Bar geeft de cliënt geen garantie op de behandelingen en de producten.

9. Beschadiging en Diefstal

Rose Nails & Beauty Bar heeft het recht van de cliënt een schadevergoeding te eisen indien de cliënt meubilair, apparatuur of producten beschadigt.

Rose Nails & Beauty Bar meldt diefstal altijd bij de politie.

10. Klachten

Indien de cliënt een klacht heeft over de behandeling of een product, moet deze zo spoedig mogelijk worden, doch binnen 1 werkdag na ontdekking liefst schriftelijk gemeld worden aan de eigenaar van Rose Nails & Beauty Bar.

Rose Nails & Beauty Bar moet de klager binnen vijf werkdagen adequaat antwoord geven. Indien een klant gegrond is zal Rose Nails & Beauty Bar de behandeling opnieuw verrichten zoals overeengekomen, tenminste dit inmiddels voor de cliënt aantoonbaar zinloos is geworden en de cliënt dit schriftelijk kenbaar maakt. Indien Rose Nails & Beauty Bar en klagen niet tot een overeenstemming kunnen komen, kan de klager het geschil voorleggen aan de wetgever of mediator

11. Nail Art

Indien Rose Nails & Beauty Bar een voorbeeld toont van een aan te brengen nail art ontwerp, dan geldt dit slecht als aanduiding. Het resultaat op de kunstnagel van de cliënt hoeft niet identiek te zijn aan de getoonde voorbeeld.

Indien de cliënt de aangebrachte nail art laat fotograferen voor commercieel gebruik, moet er vooraf toestemming gevraagd worden aan Rose Nails & Beauty Bar. Rose Nails & beauty Bar mag hiervoor een redelijke vergoeding eisen.

12. Behoorlijk gedrag

De cliënt behoort zich in de studio behoorlijk te gedragen volgens de algemenen aanvaarde normen. Indien de cliënt na herhaaldelijke waarschuwingen onbehoorlijk gedrag blijft vertonen, heeft Rose Nails & Beauty Bar het recht de cliënt de toegang van de salon te weigeren onder opgaaf van redenen.

13. Roken

In de salon wordt niet gerookt.

14.Recht

Op elke overeenkomst tussen Rose Nails & Bauty Bar en de cliënt is het Nederlands recht van toepassing.

15. Leeftijd

De minimale leeftijd die Rose Nails & Beauty Bar hanteert voor het zetten van kunstnagels is 17 jaar. Mits met schriftelijke toestemming tot 18 jaar van een ouder. Voor overige behandelingen onder 17 jaar graag even contact opnemen met Rose Nails & Beauty Bar.

Wat zeggen onze klanten

Carolien Siebelink ( Ik kom nu een jaar bij Cindy en ga altijd tevreden naar huis! Nog nooit een gebroken nagel gehad. 🙂 )
YvonnevanTreek ( Altijd heel tevreden over mn nagels. Mooie vorm, stevig en gellack blijft zeker 3 weken zitten. )
Juttje Eliza ( I am sooooo happy with my nails!! Vandaag weer geweest om op te vullen. Andere kleur en vorm erop. Ik ben dik tevreden over de service en me nagels! )
Karin Poel ( Van de week voor het eerst nagels laten zetten, French Manicure! Erg mooi geworden, heel blij mee! )
Charissa Pieterse-bakker ( Super salon!! Altijd vriendelijk en netjes! )
Dominique Hackenberg ( Flexibel, duidelijk, kwaliteit, mooie nagels! )
Leyena ( Heeerlijk, zo blij dat ik deze salon heb ondekt! Zeer professioneel en hele lieve vrouw. Geweldige service, een nieuwe vaste klant erbij!!! )
Tanja Jacobs ( Zeer goede service, super! Cindy is erg deskundig en ervaren in gezichtsbehandelingen. Heb de volgende afspraak voor een gezichtsbehandeling al meteen gemaakt. )
Lisa Roosenboom ( Cindy werkt heel nauwkeurig en het resultaat is altijd perfect! )
Ghazya Tanwir ( Superblij met mijn nieuwe set nagels! De eigenaresse is super professioneel, luistert naar je wensen en neemt de tijd voor je. Daarnaast was ze ontzettend flexibel met de tijd en kon ik langskomen na werk. Dankjewel voor alles Cindy, ik kom zeker weten terug! )
Roxanne van der Most ( Hele prettige pedicure gehad! )
Nadia van Heeswijck ( Werkt heel nauwkeurig en vakkundig. Neemt echt de tijd voor je nagels. Kwaliteit boven kwantiteit. Thanks Cindy! )
Mirella Kuijer ( Ik ben zeer te vreden...Me nagels blijven lang mooi ondanks ik in de bloemen werk! )
Selina Nieuwkerk ( Vandaag mn nagels laten doen heb niet hoeven wachten top service en t mooiste resultaat dat ik ooit heb gehad let op alle details en geeft eerlijk en goed advies ! Gelijk een volgende afspraak gemaakt !! )
Nathalie ( In tegenstelling tot de minder goede reviews op deze pagina ben ik al meer dan 3 jaar een trouwe en tevreden klant! Altijd aardig en goed advies. Ik heb van nature gevoelige en dunne nagels en daar gaat ze goed mee om! Nog nooit ontevreden … )
Mina Xo ( Ik ben heel erg tevreden ik kom nu al ruim 2 jaar als vast klant word altijd op tijd geholpen in de salon dus weet ook dat ik niet oneindig moet wachten dat vind ik een heel groot plus punt, daarom werkt Cindy wel alleen op afspraak wat ik persoonlijk een groot voordeel vind, en mocht er een nagel afbreken is er altijd een plek tussendoor super fijn. Heb laatst baby-boom geprobeerd en kreeg heel veel leuke reacties dat vind ik leuk omdat Cindy altijd leuke ideeen aandraagt zodat mijn nagels er op en top uitzien. )
Rkia Farissi ( Ben gister geweest voor een spa pedicure en ben super tevreden over het resultaat! Ik zag nog wel wat plekjes op me voeten hier en daar maar dat is helemaal niet erg want het was super druk in de salon😊 kom zeker nog een keer terug! … )
Dominique ( Vandaag zeer goed geholpen aan mijn ingegroeide teennagels. Ja dat doet pijn, maar dat is onvermijdelijk. Nagels keurig verzorgd en van gellak voorzien. Vriendelijk geholpen, zoals alle keren het afgelopen jaar. )
Hillary Oehlers ( Krijg heel erg vaak complimenten over mijn nagels! Ze werkt heel netjes en zorgvuldig. Geeft ook goede adviezen aan haar klanten. Nagelstudio ziet er netjes en verzorgd uit! Ik vertrouw haar blind!! )
Zoe van Liempt ( Fijne service en luisteren goed naar wat je wilt! Veel salons meegemaakt die ruw waren maar ze nemen tijd voor je. Zeker een aanrader!! )
Angela Retz ( Altijd goede service tevreden ben vaste klant )
Michelle Stroosnijder ( Cindy heeft me blij gemaakt met super mooie solar ombre nagels. Ze werkt snel en professioneel en ze is heel vriendelijk! De salon ziet er netjes uit en de sfeer is prettig. )
Wicky vander Meijs ( Blij met Mn mooie nagels ! )
Lisa Roosenboom ( Hele fijne salon. Mijn nagels zien er weer super mooi uit. Precies zoals ik ze wil hebben. )
Priscilla Sijbrands ( Sinds een half jaar vaste klant bij Cindy. Cindy luistert goed naar mijn wensen en is gezellig om mee te kletsen ondertussen. Door het kletsen heb ik nooit het gevoel dat ik lang bij haar ben en het eindresultaat mag er zeker wezen!! Loop met mooie nagels de deur weer uit en altijd zin om weer terug naar haar te gaan! Top vrouw! Top service! )
Alice Pureveen ( Ik ben nu een aantal keer bij Cindy geweest voor solar en gellak. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Ze zet de nagels dun, wat ik heel mooi vind. Ze neemt echt de tijd om een mooi resultaat te leveren. Ze vraagt ook altijd tussendoor … )
Amber Blankenberg ( Erg vriendelijk en goed in haar werk. Neemt goed te tijd voor haar klanten. )
Jolanda van der Putten ( Super bedankt ben weer zeer tevreden super aardig !! )
Chelsea Audhou ( Ik kom al jaren bij Cindy en ik ben altijd tevreden. Zij werkt netjes en neemt de tijd voor je. Ze kijkt ook goed wat bij je nagels past. )
Manuella ( Ik heb een hele goede ervaring, aardige mensen, professioneel, werkplek heel schoon en verzorgd. )
Hope ( Bedankt voor de manicure! Heel aardige eigenares, topzaak. Zeker aan te raden. )
Jenny Vo ( Kom al jaren bij Cindy naar tevredenheid en kom er altijd blij weer naar buiten. )
Anneke Spiekerman ( Ik ben al 6 jaar klant bij deze salon,en kom altijd weer terug dat zegt al genoeg. Ik vind de klantvriendelijkheid ,afspraken , service en de hygiëne een belangrijk punt,en dat vind je hier terug. Kortom een fijne salon, ga zo door Cindy.👌👌 )

RESERVEER NU

Maak direct een afspraak bel 06-450 56 612 of stuur een whatsapp berichtje.